En resa till Sundsvall

Den 23 november 2013 kl 09.00 på morgonen står 19 glada barn och 8 vuxna på Norrtälje busstation och ska kliva ombord på Fridströms buss till Sundsvall för att se Gladiatorerna spelas in på TV4.  Äntligen ska dom få se sina idoler live och kanske få krama nån av gladiatorerna. Vi far raka vägen upp och installerar oss på ett mysigt vandrarhem där vi ska övernatta. Därefter beger vi oss till arenan. Inspelningen pågår i 5 timmar och alla barn även vi vuxna får uppleva glädje, dramatik och spektakulär show.  Sen stupar alla till kojs med ett leende på läpparna och ett minne för livet.

Tack underbara Marie och Annelie som körde oss tryggt upp till Sundsvall och hem igen.

Och Tack Vickningen för den goda lunchen som vi åt gott på bussen.

Tack Fredriks Rör

 

” Jag tyckte de var jätte kul att få följa med till Sundsvall och kolla på tv inspelningen av Gladiatorerna. Vi fick sitta på VIP läktaren och de var jätte kul för man såg mycket mer och bättre, vi fick även se lite extra nummer i pauserna och få träffa gladiatorena och få ta bilder och få autografer.

På bussen fixade även Sanna hamburgare och festis som vi fick och äta. Hon hade även fixat sov ställen som var väldigt bra för vi fick frukost på morgonen som var jätte gott. Jag tyckte det var väldigt kul och få följa med och verkligen en rolig händelse i livet. Jag skulle verkligen kunna göra om det.”

Skrivet av Desirée Johnsson Fridström

 

Sidan skapad av: Mediaproduction ediTED i Norrtälje AB