Redovisning

Hej! Så här vill vi presentera oss.
Vi är ett glatt gäng som med enkla medel och snabba puckar gör roliga äventyr, utflykter och middag för dom som av olika själ ej har möjligheter själva. Här är vi alla Vänner. Här har vi inga titlar. Bara vänner, där alla är lika mycket värda och då menar vi Alla. Vi tycker också att det är viktigt att redovisa vart pengarna går till här på våran hemsida och hur fantastiska våra sponsorer är som gör att mycket av detta blir möjlighet.

Tack Alla Vänner !!!

 

* Dessa vinstpengar från Fångarna på fortet 120 tusen kronor gjorde det möjligt att vi under 3 tillfällen kunde åka ut till Siaröfortet med glada barn och föräldrar från barncancerföreningen (Astrid Lindgrenssjukhus). Tack laget som bestod av Mikael Ljungberg, Anna Anka, Johan Oldenmark och Mike.  Vi vill också tacka Blidösundsbolaget och Veronica i topp.

* En båt tur med övernattning till Siaröfortet med vän som är svårt cancerdrabbad. Tack Siaröfortet som sponsra och gjorde denna resa möjlig. Sponsring = annonsvärde i Roslagsliv

* Arbetslösa ungdomar på en dagstur med Viking line. Tack Viking line som hjälpte till att sponsa denna resa med en annonsvärde i Roslavsliv.

* Frötuna skola årskurs 6 fick en avslutningsresa till Lidö. En heldag med resa och mat. Tack Lidö, Fridströmsbuss och Refsnäs sjötransport som sponsra och gjorde även denna resa möjligt. Sponsring = annonsvärde i Roslagsliv

* Uppskattningsresa med ett gäng ungdomar för ett bra initiativtagande. Tack Eckerö linjen för att ni sponsra. Sponsring = annonsvärde i Roslagsliv.

* Framtidsplanering. Tack Eckerö linjen för er sponsring. Sponsring = annonsvärde i Roslagsliv

* En dagstur på Ålandshav med Björn Westlund som fick berätta hans planering och insamling inför Vasaloppet. Tack ännu en gång Eckerö linjen. Annonsvärde i Roslagsliv.

* Tack goa Fridströmbuss som sponsra oss med hela bussresa upp till Sundsvall med en stor skara barn och vuxna för att se inspelning av Gladiatorerna. Övernattning på ett trevligt vandrarhem 4 300 kronor. Tack Fredriks Rör! En del av ditt bidrag gjorde denna resa möjligt.

* Barn från Astrid Lindgrens sjukhus fick en underbar helg på Siaröfortet. Tack vare vinst pengarna från ” Fångarna på fortet” som Plexus, Atlas, Mårten Nylén och Jörgen Kruth kämpade ihop. Summan som slutade på 26 tusen kronor som oavkortat skulle gå till mat transporter övernattning aktiviteter mm denna helg. Pågrund av en liten matförgiftning på gott eller ont? gjorde att denna fantastiska resa hamnade endast på 15 900 vilket gör helt plötsligt att vi har 10 100  till nya äventyr. Det var inte så farligt med bubblor i magen. Tack för trevlig stund!

* En oförglömlig påskresa med både gamla,unga,friska och sjuka där ett fint stipendium på 20 tusen från Skandia- Idéer för livet gjorde detta möjligt. En båttur med god mat och dryck till vårat härliga mål Saltkråkan och se Farbro Melkers hus. För många var det en stor upplevelse. En resa som kostade endast 12 900 som vi tackar Fridströmbuss och Blidösundsbolaget som gör det möjligt för oss att göra en ny återkommande resa för 6 900.  Ett varmt tack till er!

* Ännu en gång fick Frötuna skola årskurs 6 en avslutningsresa till Lidö. En heldag med resa och mat. Tack Lidö, Fridströmsbuss och Refsnäs sjötransport som sponsra och gjorde även denna resa möjligt i år (2014) igen. Sponsring = annonsvärde i Roslagsliv.

* En fin insamling på 13 500 kronor från er alla som stötta Björne inför Vasaloppet blev till verklighet. Barn från Astrid Lindgrens sjukhus med föräldrar klev ombord på Fridströms buss som tog oss till Furusunds brygga och därefter ombord på Rospiggen. Väl framme väntade Björköbuss som tog oss ända fram till Lyckhem. Den totala kostnade blev 6 943 kronor tack vare er Fridströms buss, Allt i sjötjänst AB och Björköbuss. Och tack Lyckhem som bjöd oss på en god måltid. Nu har möjlighet att göra en till resa med barnen!

* Tack Royal bio Norrtälje och Restaurang Havspiren som gjorde barnen från Astrid Lindgren sjukhus med syskon och föräldrar glada. Kostnaden blev en annonsvärde i Tidningen Roslagsliv. . Vi hoppas på en återkommande äventyr och upplevelse.

* Tack Lidö värdshus för en fantastisk helg vi fick tillsammans med alla barnen och föräldrar från Astrid Lindgrenssjukhus. Hela kalaset kosta oss 12 800 kronor. Tack Refnäs sjötransport  och fina potatisar från Senneby trädgård som ni bidrog med Tack!

*  Utan er Fridtrömsbuss och Siaröfortets bidrag hade inte denna fina dagsutflykt med seniorerna blivit till verklighet. Tack att ni finns för oss!   Sponsring = anonsvärde i Roslagsliv.

* Tack Royal bio Norrtälje och Pensionat Granparken som gjorde ännu en gång barnen, syskon och föräldrar glada och nöjda.Kostnaden blev en anonsvärde i tidningen Roslagsliv. Tack att ni finns och stöttar oss!

* Tack Roslagens sparbank stiftelse som gjorde det möjligt för oss att åka ut till Lidö och Arholma med barnen och deras föräldrar från Astrid Lindgrens barnsjukhus. Vi fick två nätter och tre dagar med en massa roliga bus tillsammans.  Kalaset kosta oss 20 000 kronor.

* Royal bio och Restaurang Köket i Norrtälje vill vi niga och buga till. Tack för att ni gjorde detta möjligt för våra kära barn från Astrid Lindgrens barnsjukhus. Det blev annonsvärde i tidningen Roslagsliv.

* Tre dagar, 2 nätter och en oförglömlig Kristihimmelfärdshelg tillsammans med barnen från Astrid Lindgrens barnsjukhem och deras syskon och föräldrar på Siarö. Tack alla som gjorde detta möjligt. Kalaset kosta oss xxxx kronor.

Sidan skapad av: Mediaproduction ediTED i Norrtälje AB